Evenimente

Echipa Ubuntu România oferă suport pentru organizarea evenimentelor de promovare a sistemului Ubuntu. Acest suport se materializează prin oferirea de materiale promoționale tipărite sau în format electronic, oferirea de CD-uri oficiale Ubuntu, delegarea unui persoane pentru susținerea unei prezentări și îndrumări pentru organizarea evenimentelor.

Prezența Ubuntu România în cadrul evenimentelor

Dacă doriți să organizați un eveniment în cadrul căruia să rezervați spațiu pentru o prezentare Ubuntu, dar nu ați găsit persoana potrivită pentru susținerea prezentării, comunitatea Ubuntu din România este bucuroasă să vă ajute.

În cadrul echipei Ubuntu România există membri ce pot susține prezentări legate de Ubuntu și software-ul liber. Dacă doriți participarea unui membru al echipei Ubuntu România în cadrul evenimentului organizat de dumneavoastră sunteți rugat să ne trimiteți un mesaj.

Distribuire CD-uri

Pe lângă materialele în format electronic echipa Ubuntu România oferă sprijin pentru realizarea de evenimente și promovarea Ubuntu în România prin distribuirea de CD-uri, autocolante și alte materiale promoționale.

În cazul în care organizați un eveniment de promovare Ubuntu și doriți să distribuiți și CD-uri vă rugăm să consultați pagini dedicată distriburii de CD-uri Ubuntu în cadrul evenimentelor de promovare.

CD-urile pot fi expediate în aproximativ 5 zile.

Pachet pentru conferințe

Dacă doriți să prezenați sau să reprezentați Ubuntu în cadrul unor conferințe, firma Canonical și echipa Ubuntu România, vă poate oferi un pachet de promovare pentru conferințe ce constă în tricouri, șepci, pixuri, autocolante, etc… Pentru a beneficia de acest pachet vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.

Pachetul pentru conferințe este expediat în aproximativ 1 lună.

Prezentările de lansare a noilor versiuni Ubuntu

Cu ocazia lansării fiecărei versiuni noi de Ubuntu, în mai multe orașe din țară au loc prezentări ale acesteia și întâlniri între membri. Dacă în orașul dumneavoastră se organizează astfel de întruniri, puteți contribui fie prin ajutorul pe care îl dați la desfășurarea evenimentului, fie prin popularizarea lui în cercurile de prieteni. Dacă însă în orașul în care locuiți nu organizează nimeni prezentări și întruniri cu ocazia lansării noilor versiuni, puteți încerca să faceți dumneavoastră asta. Echipa Ubuntu România vă oferă suportul necesar.

Printre orașele în care au avut loc până acum prezentări cu ocazia lansărilor anterioare se numără: Arad, București, Năsăud, Cluj-Napoca, Galați, Târgu Mureș, Sibiu și Chișinău.