Romanian Cyber Conference Ediția 3 – 6 martie 2011

RoCyberCon #3 discută despre Linux și Windows și OOP în PHP

A fost RoCyberCon #1, am continuat cu RoCyberCon #2 iar acum e momentul să anunțam cea de-a 3-a editie a evenimentului RoCyberCon. De aceasta dată venim cu forțe proaspete din partea unor invitati speciali care ne vor trece prin doua subiecte foarte interesante – Linux & Windows și OOP din perspectiva PHP 5.

RoCyberCon #3 se desfasoară duminica, 6 martie 2011, începand cu ora 19:00 pe canalul conferinței. Ionut Gabriel Popescu (Nytro), student la Universitatea din Bucuresti, va vorbi despre OOP (programarea orientata pe obiecte) în PHP 5 iar Ștefan Olteanu (johane), membru Craiova Linux Users Grup, va discuta despre medii grafice in Windows, Interconectarea Windows-Linux-Samba și va încheia seara cu alternative Linux la programe Windows.

Ce este RoCyberCon?

Romanian Cyber Conference (RoCyberCon) este un eveniment susținut regulat de worldit.info cu sprijinul Hackpedia, Programare.org, NetHelp, Tutoriale Online și Insecurity Romania ce dorește să informeze și să faca schimb de experiență cu programatorii și experții de securitate din Romania. Conferința se desfășoară in mediul online, folosind ca sistem de comunicare un client pentru conectarea la serverul IRC dedicat evenimentului. Pentru a fi prezenți in cadrul conferintei trebuie sa accesezi această pagină și să-ți introduci pseudonimul ce te va reprezenta pe întreg parcursul serii. Serverul RoCyberCon este non-stop disponibil, unul dintre reprezentanții evenimentului aflându-se aproape tot timpul online pentru suport tehnic.

Bookmark the permalink.