Lansare Ubuntu 9.04 pentru România

Viteză mai mare de pornire, o gamă largă de aplicații și codecuri audio și video preinstalate, suport și documentație pentru limba română, sunt doar câteva dintre motivele pentru care utilizatorii ar trebui să aleagă versiunea pentru România a sistemului de operare Ubuntu 9.04 .

Echipa Ubuntu România anunță lansarea versiuni Ubuntu 9.04 realizate special pentru utilizatorii din România. „Ubuntu 9.04 pentru România” este disponibilă pentru descărcare gratuită începând cu data de 20 mai 2009.

Ediția Ubuntu 9.04 pentru România este configurată special pentru nevoile utilizatorilor din România, oferind o interfață prietenoasă în limba română. Sunt preinstalate codecuri audio și video pentru a simplificare redarea de fișierelor audio și video. De asemenea aveți posibilitatea de a instala suport pentru multe alte limbi, precum limba maghiară, germană, turcă, engleză și peste 100 de alte limbi.

Pe lângă interfața și mediul de lucru tradus complet în limba română, noua versiune vine în ajutorul noilor utilizatori oferind un set complet de documentație pentru utilizarea sistemului, toate aceste în limba Română .

Totodată sunt oferite codecuri audio și video, astfel încât utilizatorii se pot bucura de redarea unei game largi de fișiere audio și video (mp3, avi, divx) încă de la prima utilizare.

Descoperiți Ubuntu 9.04 pentru România

Pentru a afla mai multe despre sistemul de operare Ubuntu vă invităm să vizitați pagini de prezentarea Ubuntu pentru România.
În acelați timp sistemul este distribuit pe un singur CD ce poate fi descărcat gratuit și de pe care puteți testa Ubuntu fără a face nici o modificare calculatorului sau laptop-ului dumneavoastră.

Obțineți Ubuntu 9.04 pentru România

Ediția Ubuntu 9.04 pentru România este disponibilă începând cu 10 mai 2009. Puteți obține o copie astfel vizitați pagina www.ubuntu.ro/obtine/descarca pentru a descărca gratuit folosind protocolul http sau bittorrent.

Despre Ubuntu pentru România

Ubuntu pentru România este o versiune a sistemului Ubuntu ce oferă o un mediu de lucru și un sistem de operare în limba română. Copierea, redistribuirea sau modificarea sistemului este gratuită și liberă, utilizatorii fiind încurajați să se bucure de această libertate.
Această versiunea este realizată de câtre echipa Ubuntu România, care oferă în același timp suport și asistență pentru utilizatori. Versiunea nu este afiliată sau suportată de câtre firma Canonical.

Despre Echipa Ubuntu România

Echipa Ubuntu România este formată din tineri entuziaști ce lucrează împreună pentru a oferi suport local, mediatizare, promovare, a sistemului de operare Ubuntu precum și a ideilor care stau la baza realizării lui. Echipa Ubuntu România se bazează pe acțiuni de voluntariat din partea membrilor echipei. Ubuntu România nu este afiliată firmei Canonical.

Despre Ubuntu

Încă de la lansare, în octombrie 2004, Ubuntu a devenit una din cele mai bine cotate distribuții Linux. Cu milioane de persoane ce folosesc Ubuntu acasă, în școli, în mediul de afaceri și în instituții guvernamentale pe tot globul, Ubuntu câștigă popularitate atât ca soluție pentru servere, cât și pentru calculatoarele obișnuite. Promovând valorile softwareului liber, Ubuntu este gratuit, acesta neavând costuri pentru descărcare sau actualizare. Utilizatorii sunt încurajați permanent să copieze, reinstaleze, să modifice și să dea mai departe programele Ubuntu, oricând, oriunde și oricui.

Pentru mai multe informații, vizitați www.ubuntu.ro.

Bookmark the permalink.