Ubuntu Jaunty – Întâlnirea dezvoltatorilor Ubuntu în California

Între zilele de 8 și 12 decembrie 2008 la sediul Google din Crittenden Campus din California (SUA), va avea loc întâlnirea dezvoltatorilor Ubuntu. Întâlnirile vor începe de la orele 9:00 pe data de 8 decembrie și se vor încheia la orele 18:00 pe data de 12 decembrie (orele și datele sunt calculate pentru California).

La începutul fiecărui nou ciclu de dezvoltare pentru o versiune nouă, dezvoltatorii Ubuntu din întraga lume se întâlnesc pentru ajuta la formarea și definirea direcțiillor de dezvoltare ale noii versiuni Ubuntu. Întâlnirile sunt deschise publicului, dar acestea nu sunt conferințe sau expoziții, ci sunt întâlniri de lucru. Întâlnirile de acest gen permit dezvoltatorilor care participă la proiectul Ubuntu (care de regulă colaborează online) să lucreze nemijlocit, în persoană, la anumite sarcini specifice.

Grupuri restrânse de dezvoltatori vor participa la diferite forumuri și sesiuni practice, acest lucru permițând să se discute un singur proiect și să se cristalizeze ideile și direcțiile de dezvoltare pentru acesta într-o formă scrisă. Ulterior aceste specificații se vor folosi pentru planificarea lansării noii versiuni Ubuntu, așa cum se descrie în „Caracteristicile noii versiuni” și în „Calendarul de lansare”.
Puteți consulta lista propunerilor pentru discuții pe Launchpad.

Bookmark the permalink.