Ubuntu Open Week

În doar doi ani, Ubuntu a devenit cea mai populară distribuție Linux din lume, având milioane de utilizatori și situându-se permanent în topul Distrowatch. V-ați întrebat vreodată de ce se face atâta caz de Ubuntu ? Cum am reușit un asemenea succes în așa puţin timp? Acum puteți afla totul.

Ubuntu Open Week sunt o serie de întâlniri online unde puteți să

* aflați despre Ubuntu
* vorbiți cu programatori importanți ai proiectului Ubuntu
* aflați mai multe despre comunitatea Ubuntu și relația ei cu Canonical
* participați la o sesiune deschisă de întrebări și răspunsuri cu Mark Shuttleworth, fondatorul Ubuntu
* multe altele…

În prima săptămână din luna Noiembrie se va desfășura „Săptămâna porților deschise Ubuntu” (Ubuntu Open Wek). Acest tip de întâlniri a devenit deja o obișnuință iar audiența este în continuă creștere. Subiectele propuse acoperă o plajă variată de dificultate și interes, de la cele mai simple la cele pentru specialiști (sau specialiști în devenire), de la prezentări la ghiduri practice.

Întâlnirile vor începe Luni 3 noiembrie 2008 ora 17.00 (ora României) și se vor încheia Vineri 7 Noiembrie 2008 ora 24 (ora României). Se vor ține sesiuni de câte o oră în fiecare zi din această perioadă începând cu ora 17 și terminând cu ora 24. Și cel mai important lucru, acestea se vor ține pe canalul IRC #ubuntu-classroom din rețeaua freenode.net.
Pentru mai multe amănunte consultați pagina: Ubuntu Open Week

Bookmark the permalink.